Class Timetable

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
07.00
Spin Express
Cardio
07.00
07.45
45 Minutes
Fat Blast
HIIT
07.15
07.45
30 Mins
Spin Express
Cardio
07.00
07.45
45 Minutes
08.00
09.00
Spin & Core
Cardio
09.30
10.30
60 Mins
Body Rock Booty Camp
HIIT
09.30
10.15
45 Mins
10.00
11.00
12.00
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00
18.00
Spin & Core
Cardio
18.00
19.00
60 Mins
Fat Blast
Fat Burning
18.00
19.00
60 MIns
Tabata - HIIT
Fat Burning
18.00
18.40
40 Mins

Spin Express
18.45
19.30
Iron Conditioning
HIIT
18.00
18.45
45 Mins
19.00
Boxercise
Cardio & HIIT
19.30
20.30
60 Mins
Spin Express
Cardio
19.00
19.45
45 Minutes
Spin Express
cardio
19.00
19.45
45 Minutes
20.00

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Indemnity Waiver

 

I declare that I am entering this duathlon of my own choosing and no liability will be placed on the organisers for any injury sustained or any property lost whilst participating tin the event. I confirm that I have no medical disabilities which would endanger myself or others taking part.

×